אשדוד מתפתחת וכך גם הדרישה לעבודה

אשדוד מתפתחת וכך גם הדרישה לעבודה

אשדוד, שרק ב- 1968 זכתה למעמד של עיר, מתפתחת מאוד בשנים האחרונות: האוכלוסייה נכון לסוף שנת 2013 כבר עמדה על קרוב לרבע מיליון איש (לשם השוואה, שנתיים קודם לכן חיו בה "רק" 210,000 איש), החלה בנייתו של בית חולים שישרת את תושבי העיר, ב- 2012 פתח את שעריו בית מלון ראשון באשדוד וכן נחנך משכן אמנויות במה מרהיב עין שמאז מארח מגוון מופעי תרבות, בקיץ 2013 הסתיימה הקמת פארק "אשדוד ים" רחב הידיים והמכיל בין השאר מזרקה בהשראת ברצלונה, המוזיאון שפועל בעיר מאז 2003 זכה להכרה חוקית ורמתו המקצועית שודרגה רבות, והעיר צמחה הן לכיוון דרום, הן לכיוון מזרח והן לגובה (אשדוד היא העיר הגבוהה ביותר בארץ, כלומר זו בעלת המספר הרב ביותר של מבנים בני 8 קומות ומעלה).

בהתאם הדרישה לעבודה בה הולכת וגוברת, ובמקביל מתרחבות אפשרויות התעסוקה בתחומים רבים וישנו מספר רב יותר של חברות ומפעלים להם דרושים עובדים וכמובן גיוון רב יותר בכל הקשור למודעות דרושים באשדוד.


אשדוד – הפנים היפות והמגוונות של סיפור ההצלחה

לאשדוד שורשים עמוקים הנזכרים גם בתנ"ך. לאורך מאות שנים שכן במקום ישוב ערבי, איסדוד שמו, שנהנה מהנמל והיווה מרכז של חקלאות ומסחר גם יחד. במלחמת העצמאות נכבשה העיר וכל תושביה נאלצו לעזוב אותה. ב- 1956 אישר לוי אשכול, שר האוצר באותם ימים, את התוכנית להקמת עיר ישראלית חדשה במקום, ולקראת סוף אותה שנה הגיעו 22 משפחות של עולים חדשים ממרוקו להתיישב באשדוד. עם השנים הגיעו לעיר המוני עולים חדשים נוספים מכל רחבי העולם –באשדוד ישנו המספר הגדול ביותר בעולם של יהודים גאורגיים וכן הקהילה הגדולה ביותר בארץ של יוצאי רומניה. בשנות התשעים הגיעו לעיר עולים רבים מברית המועצות המתפרקת ובמאה ה- 21 היה זה תורם של הצרפתים "לכבוש" את אשדוד: העיר מארחת את המספר הרב ביותר של יהודים צרפתיים, המתגוררים בעיקר בשכונות הסמוכות לחוף הים והמזכירות את הריביירה הצרפתית.

אשדוד היא אחת הערים היותר מתוכננות בישראל, והודות לכך הצמיחה שלה מואצת וכן נתקלת בקשיים מועטים יחסית. בנוסף, נשמרת איכות הסביבה ומתאפשר קיומם של שטחים פתוחים למרות הצורך בפתרונות מגורים – ב- 1996, לאחר מאבק ציבורי ממושך, הוחלט על שימור חלקים נרחבים של הדיונה הגדולה שמדרום מזרח לעיר.

העיר מחולקת לרובעים שכל אחד מהם מעניק לתושביו שירותי חינוך ובריאות וכן כולל מרכז מסחרי, ובנוסף ישנו מרכז עירוני – רובע הסיטי שבו נמצאים משרדי ממשלה, היכל ספורט וקריית תרבות, שכולם כמובן תורמים לריבוי מודעות הדרושים באשדוד.



בית החולים, הנמל החדש ופיתוח התיירות

הפיתוח הנרחב של העיר מגדיל כמובן את מספרן של מודעות הדרושים באשדוד.

בפרט מדובר בנמל החדש (שעדיין לא ברור מתי ייבנה, אם כי סביר להניח שהדבר יקרה בעתיד הנראה לעין) ובבית החולים ההולך ונבנה בעיר ובאופן טבעי לשם פעילותו השוטפת דרושים עובדים רבים בכל מקצועות הרפואה וכן בתחומים נוספים.

גם היוזמה לפיתוח תחום התיירות באשדוד, שחופיה יפים לא פחות מאלה של נתניה ואשקלון שכבר נהנות מתיירים, תתרום להגדלת מנעד האפשרויות שמציעות מודעות דרושים באשדוד, כך שהעתיד בהחלט נראה ורוד מבחינת היצע התעסוקה בעיר.



דרושים באשדוד – הדרך המתקדמת למצוא עבודה

ישנם כמובן שלל לוחות הכוללים מודעות דרושים באשדוד, ובהן מודעות דרושים עובדים בכל התחומים, אולם Job Ninja מציגה דרך טובה הרבה יותר למצוא עבודה איכותית בעיר: הוספת קורות החיים למאגר עשיר ומפולח היטב שמיטב המעסיקים להם דרושים באשדוד עובדים מחפשים בו ברגע זה את כוח האדם הנחוץ להם.




זקוקים לייעוץ נוסף? נשמח לסייע.
יועצי הגיוס של Job Ninja עומדים לרשותכם בכל שאלה 03-6207373.



צוות אנשי המקצוע ב job ninja - מאגר הדרושים הגדול במדינה, ישמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה


*9874 | www.jobninja.co.il | info@jobninja.co.il